Arbejdsmiljø

Sommerkonkurrence

FH Sydfyn er i sommerhumør og udskriver en konkurrence. Hvad ved du om den 6. ferieuge og OK-mærket, som bruges af fagforeningerne?

FH Sydfyn er i sommerhumør!

5 personer får mulighed for at vinde hver 2 billetter til Rejsescenens forestilling ”Europadansen” på baggårdsteatret den 27. august.

FH Sydfyn sætter sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation i hele landet fokus på den 6. ferieuge. Den ekstra ferieuge, du som lønmodtager, kan have ret til gennem den kollektive overenskomst.

Loven giver dig kun ret til fem ugers ferie om året. Den sjette ferieuge er således noget Fagforeninger med OK-mærket har sikret dig.

Hvor og hvordan du bruger din ferie er helt op til dig selv, men FH Sydfyn foreslår, at du besøger vores facebookside og deltager i sommerkonkurrencen, som skydes i gang den 16. juli.

Vinderne offentliggøres den 16. august på FH Sydfyns facebookside.

Link til FH Sydfyns hjemmeside: https://www.facebook.com/fhsydfyn

Læs mere om OK-mærket her: https://ok-maerket.dk/det-faar-du/

Hvor og hvordan du bruger din ferie er helt op til dig selv, men FH Sydfyn foreslår, at du besøger vores facebookside og deltager i sommerkonkurrencen, som skydes i gang den 16. juli. Her får 5 personer mulighed for at vinde 2 billetter til Rejsescenens forestilling ”Europadansen” på baggårdsteatret den 27. august. Vinderne offentliggøres den 16. august på FH Sydfyns facebookside.