Arbejdsmiljø

Nyt til TR’ere og AMR’ere

Nyhed til tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i Fagbevægelsens hovedorganisation om nyt arbejdsredskab bogen “Dig og Den Danske Model”

FIU har udgivet en bog ”Dig og Den Danske Model”, der hjælper dig og dine kolleger med spørgsmål vedrørende jeres arbejdsliv.

Det er ikke bare en bog, men flere forskellige muligheder for at læse, høre, se og quizze – et rigtig godt redskab med tips og rådgivning til tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i FH-fagbevægelsen.

I forbindelse med en reception for bogens den 17. august udtalte Lizette Risgaard, at ”Medlemmerne udgør fundamentet i fagbevægelsen, og tillidsvalgte er så de bærende stolper og tagspær. De har fortjent al den støtte og opbakning, de har brug for. Tillidsvalgte påtager sig hver dag et kæmpe ansvar for deres kollegers arbejdsforhold. De tillidsvalgte fortsætter en over hundrede år stolt dansk tradition for at sikre det gode samarbejde og udvikling af landets arbejdspladser.

FIU har udarbejdet materialet for at give tillidsvalgte den bedste start på det hverv, de har påtaget sig. Materialet findes både i bogform, film, podcast og på hjemmesiden, så det kan bruges præcis, når der er brug for det.

Se følgende link: https://www.digogdendanskemodel.dk/