Beskæftigelse

Det første af 4 sydfynske vælgermøder

Afholdes den 20. september 2021 kl. 16.30-19.00 på Det Gamle Bibliotek i Faaborg. Temaet er Job og uddannelse til alle og mange andre lokalpolitiske emner. I skrivende stund er der tilsagn fra borgmester Hans Stavnsager, Michael Bernsdorf Jungfeldt, Anne Møllegaard Mortensen, Lars Tribler og Morten Schøjtt til at sidde med i panelet, hvor der bliver…

Afholdes den 20. september 2021 kl. 16.30-19.00 på Det Gamle Bibliotek i Faaborg.

Temaet er Job og uddannelse til alle og mange andre lokalpolitiske emner.

I skrivende stund er der tilsagn fra borgmester Hans Stavnsager, Michael Bernsdorf Jungfeldt, Anne Møllegaard Mortensen, Lars Tribler og Morten Schøjtt til at sidde med i panelet, hvor der bliver mulighed for at høre, hvordan de hver især vil takle kommunens arbejdsmarkedspolitiske indsats, og styrke indsatsen for dem, som står udenfor systemet.

Under mødet bliver der mulighed for en sodavand og en sandwich. Sandwichene laves af eleverne erhvervsskolen, så de får mulighed for at vise, hvad de kan.

Som mødeleder er inviteret direktør Henrik Poulsen fra “Det rigtige Faaborg”, som vil lede os gennem mødet på en konstruktiv måde.

Mød endelig op. Arrangementet er gratis og der er ikke tilmelding.