Ikke-kategoriseret

1. maj arrangementer på Sydfyn

1. maj arrangementer på Sydfyn

1. maj arrangementerne på Sydfyn på Sydfyn er klar og vi byder alle velkommen til de 4 sydfynske 1. maj arrangementer.

Langeland holder arrangement mellem kl. 8-10, hvor du bla. vil kunne høre nyt fra Langelandsborgmester, FH Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen og folketingskandidat Bjørn Brandenborg. Se indbydelsen (tryk her)

I Ringe holdes formiddags-arrangement mellem kl. 8-12, og hovedtaleren er FHs formand Lizette Risgaard som lægger vejen forbi, sammen med lokalpolitikere og folketingsmedlem Karsten Hønge fra SF. Se indbydelsen (Tryk her)

I Svendborg afholdes arrangement i Krøyers Have mellem kl. 13-17 Talerækken indeholder flere prominente navne, som Folketingspolitikerne Trine Bramsen og Pernille Skipper. Desuden kan vi byde velkommen til Annette Blynel fra Regionsrådet og ikke mindst FOAs næstformand Thomas Enghausen. Musikken leveres af “De Gyldne drenge”, og så er der mulighed for køb af øl, vand, kaffe, pølser m.v. Se indbydelsen (Tryk her)

På Ærø afholdes arrangementet på Det Gamle Værft i tidsrummet mellem kl. 14-17, også her er der lagt op til en festlig og hyggelig familiedag. Der er flere navne, men du kan bla. møde HK-Kommunals sektorformand Karina Jørgensen, borgmester Peter Hansted, Kim Aas Christensen samt en repr. fra Enhedslisten. Se indbydelsen (Tryk her)