1. maj

En solrig dag i Krøyers Have

Det er det FH Sydfyn håber på, når de inviterer alle som har tid og lyst til 1. maj i Krøyers Have i Svendborg. Efter 2 år uden afholdelse af Arbejdernes Internationale Kampdag skal 1. maj fejres med en række af gode talere og musik. Derudover er det muligt at købe kaffe, pølser, øl og…

Indbydelse til 1. maj i Svendborg

Det er det FH Sydfyn håber på, når de inviterer alle som har tid og lyst til 1. maj i Krøyers Have i Svendborg.

Efter 2 år uden afholdelse af Arbejdernes Internationale Kampdag skal 1. maj fejres med en række af gode talere og musik. Derudover er det muligt at købe kaffe, pølser, øl og vand. Klovnen og gøgleren Jo Jo står klar til at underholde børnene, men de voksne lytter til en perlerække af talere.

Vi åbner Krøyers Have kl. 13.00 og allerede kl. 13.10 går den første taler på scenen, nemlig Klima- og Energiminister Dan Jørgensen. Måske får vi at høre, hvordan regeringen vil løse de problematikker der er for hele den danske befolkning på el- og varmepriserne, og hvordan regeringen vil sikre, at alle husstande bliver tilkoblet fjernvarmenettet.

Herefter har vi fornøjelsen af Annette Blynel som sidder i regionsrådet i Syddanmark, transportminister Trine Bramsen og folketingsmedlem Pernille Skipper.

Rækken af talere sluttes af FOA’s næstformand Thomas Enghausen, som har mange ansvarsområder i FOA. Blandt disse kan nævnes kommunal- og regional økonomi, velfærdsøkonomi og fordelingspolitik samt ikke mindst personaleindflydelse og medbestemmelse.

Musikken leveres af De Gyldne Drenge – de beskriver sig selv som 5 ustyrlige musikanter der udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg er ikke som de Andre, Ved Haw’et – Ved Haw’et o.s.v. o.s.v. De Gyldne Drenge giver deres egne fortolkninger af sangene, også med små ændringer i teksterne med tilladelse fra ophavsmændene. Bandet består af Ole Smith – guitar, banjo og sang, Troels Smith – mandolin, tinfløjter, bodhran, guitar, banjo og sang, Jens Holgersen – kontrabas og kor, Jørgen Dickmeiss – violin, mandolin, bodhran og kor samt Lars Kirkegaard – harmonika, kor. Lyden leveres af JM Audio.

FH Sydfyn glæder sig til at byde velkommen i Krøyers Have og se rigtig mange til en god og solrig dag.

For yderligere oplysninger kontakt FH Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen på telefon 23 24 24 79 og/eller formanden for FH’s kommuneudvalg i Svendborg kommune Käthe Lund på telefon 24 88 63 45.

Du kan også se programmet på vores facebookside: https://www.facebook.com/fhsydfyn

Download programmet her: