Velfærd

Klima – varmeudgifter og andre spørgsmål

FH Sydfyn sætter fagbevægelsens temaer til debat, når vi sammen med FGU inviterer dig til en anderledes og spændende dialog. På mødet vil du blive placeret ved et bord sammen med nogen af de fremmødte politikere og ca 7. andre fremmødte, så I har mulighed for at have en direkte dialog med dem I sidder…

FH Sydfyn sætter fagbevægelsens temaer til debat, når vi sammen med FGU
inviterer dig til en anderledes og spændende dialog. På mødet vil du blive placeret ved et bord sammen med nogen af de fremmødte politikere og ca 7. andre fremmødte, så I har mulighed for at have en direkte dialog med dem I sidder ved bord sammen med om de 3. udvalgte temaer.

Temaerne er Velfærd, Flere gode år og Klimaomstilling og det er en oplagt mulighed for at komme i dialog med politikerne.
Der vil være en kort intro til hvert tema, inden du får folketingskandidaterne face to face ved dit bord og får mulighed for at stille det spørgsmål, som ligger dig mest på sinde.

Mødet afholdes ved FGU, og her får du mulighed for at se skolens nye omgivelser inden vi får en bid bad, lavet af eleverne på skolen.

Du kan se indbydelsen her: