Organisation

Ny formand i FH Sydfyn

FH Sydfyn fik på deres ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 18. januar en ny formand. Valget faldt på socialpædagog Roger Lundberg, som skal løfte opgaven efter FH Sydfyns tidligere formand Susan Bøg Nielsen, afdelingsformanden i FOA Sydfyn, som fratrådte på repræsentantskabsmødet i oktober. Roger har gennem mange år været en del af den sydfynske fagbevægelse. Han blev…

FH Sydfyn fik på deres ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 18. januar en ny formand. Valget faldt på socialpædagog Roger Lundberg, som skal løfte opgaven efter FH Sydfyns tidligere formand Susan Bøg Nielsen, afdelingsformanden i FOA Sydfyn, som fratrådte på repræsentantskabsmødet i oktober.

Roger har gennem mange år været en del af den sydfynske fagbevægelse. Han blev valgt ind i LO Sydfyns bestyrelsen tilbage i 2006 og har siden siddet som et trofast og engageret medlem af bestyrelsen, og det var naturligt, at han fulgte med ind i FH Sydfyn. Rogers fagpolitiske engagement går langt tilbage, og startede da han boede i Sverige og blev TR.

Roger ønsker at fortsætte det gode arbejde, så FH Sydfyn også i fremtiden er en stærk fagpolitisk medspiller på Sydfyn, når han står i spidsen for godt 18.000 medlemmer, fordelt på 17 forskellige medlemsforbund.

Til daglig bor Roger i Vester Skerninge med sin hustru, og har en bred vifte af fritidsinteresser ved siden af sit faglige engagement som kredskasserer ved SL Kreds Lillebælt og sit arbejde som Socialpædagog ved kommunalt bosted på Sydfyn.

I den mellemliggende periode har FH Sydfyns næstformand Mads Dippel Rasmussen været konstitueret formand. Mads Dippel Rasmussen fortsætter som næstformand i FH Sydfyn.

FH Sydfyns medlemsorganisationer:
3F, Blik & Rør, BUPL, Danmarks Lærerforening, Dansk El-forbund, Dansk Metal, Dansk Socialrådgiverforening, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Fødevareforbundet NNF, HK, Kost & Ernæringsforbundet, Malerforbundet, Radiografrådet, Serviceforbundet, Socialpædagogerne & Teknisk Landsforbund.

For yderligere oplysninger kontakt FH Sydfyns nyvalgte formand Roger Lundberg på telefon 25 15 17 54.