1. maj

Krøyers Have i Svendborg

Traditionen tro vil der være liv og leben i Krøyers Have i Svendborg, når FH indbyder til 1. maj fest. Det hele starter med et optog gennem byen, med start fra AOFs parkeringsplads og optoget slutter når de når Krøyers Have. I løbet af dagen kan du høre Influenser Mads Marius. Mads taler til de…

1. maj i Svendborg

Traditionen tro vil der være liv og leben i Krøyers Have i Svendborg, når FH indbyder til 1. maj fest.

Det hele starter med et optog gennem byen, med start fra AOFs parkeringsplads og optoget slutter når de når Krøyers Have.

I løbet af dagen kan du høre Influenser Mads Marius. Mads taler til de unge om selvværd, diagnoser, karakterer, mobning, motivation og fællesskab. Han forstår at komme tæt ind på de unge og hvilke behov de har i et samfund, hvor sociale medier kommer i første række. Mads Marius taler ved Fagbevægelsens 1. maj arrangement kl. 13-17 i Krøyers Have og fortæller om unges sårbarhed og hvilke unge vi kan forvente der kommer ud på arbejdspladserne.

Du kan høre de Gyldne Drenge spille ved 1. maj arrangementet i Svendborg. 5 ustyrlige musikanter, som udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier.

Imellem musikken kan du høre talere fra Helena Mikkelsen / FOA og næstformand Morten Skov Christiansen fra Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Det bliver en rigtig hyggelig dag og forhåbentlig får vi også solen at se.

Du kan downloade programmet her…..