1. maj

Midtfyn med 1. maj, musik og talere

Det er muligt at komme til 1. maj i Ringe By, når FH Sydfyns kommuneudvalg i Faaborg-Midtfyn kommunen åbner dørene til musik og talere ved 3F Østfyn på Villavej mellem kl. 14-18. Her har du mulighed for at høre oplagte faglige talere og lytte til god musik, når Kåre Linnebjerg lukker op for arbejdersangens mange…

Det er muligt at komme til 1. maj i Ringe By, når FH Sydfyns kommuneudvalg i Faaborg-Midtfyn kommunen åbner dørene til musik og talere ved 3F Østfyn på Villavej mellem kl. 14-18.

Her har du mulighed for at høre oplagte faglige talere og lytte til god musik, når Kåre Linnebjerg lukker op for arbejdersangens mange skatte.

Musiker Kåre Linnebjerg

Du kan høre flere talere, blandt andre FH Sydfyns nyvalgte formand Roger Lundberg, som kommer fra Socialpædagogerne. Vi får også besøg af Socialpædagogernes forbundsformand Benny Andersen og ikke mindst FOAs forbundssekretær Helena Mikkelsen.

Under mødet er der gratis kaffe og hveder, og mulighed for køb af øl og sodavand. Senere på eftermiddagen tænder kommuneudvalget op for gasgrillen, så alle kan få en grillpølser med brød.

Derfor fejrer vi 1. maj, som vi gjorde allerede i 1890’erne – se mere her https://fho.dk/kontakt/om-fh/saadan-blev-fagbevaegelsens-hovedorganisation-til/store-sejre-8-timers-arbejdsuge-og-ferie-med-loen/

Alle er velkommen.

Se vores andre 1. maj arrangementer på Sydfyn – https://fh-sydfyn.dk/2023/04/20/1-maj-arrangementer-paa-sydfyn-2/

Dagens program:

FH Sydfyns kommuneudvalg indbyder til kaffe og hveder samt faglige talere
i anledning af Arbejdernes Internationale kampdag.

TALERE:

kl. 14.30 taler forbundssekretær Helena Mikkelsen, FOA

kl. 15.30 leveres musik af Kåre Linnebjerg

Kl. 16.30 taler FH Sydfyns nyvalgte formand Roger Lundberg, Socialpædagogerne

Kl. 17.00 Der grilles pølser

Kl. 17.30 taler socialpædagogernes forbundsformand Benny Andersen