Arbejdsmiljø

Gør Noget indsamling i 2023

2023 årets indsamlingen er sket til fordel for den ukrainske fagbevægelse FPU. Det indsamlede beløb er kr. 49.594. Ukraine søger optagelse i EU. Det vil kræve at landet lever op til EU-standarderne i forhold til arbejdsmarkedet. De penge vi har indsamlet, vil blive brugt af FPU til at dokumentere, hvor der skal ske ændringer i…

Gør Noget logo

2023 årets indsamlingen er sket til fordel for den ukrainske fagbevægelse FPU. Det indsamlede beløb er kr. 49.594.

Ukraine søger optagelse i EU. Det vil kræve at landet lever op til EU-standarderne i forhold til arbejdsmarkedet. De penge vi har indsamlet, vil blive brugt af FPU til at dokumentere, hvor der skal ske ændringer i lovgivningen. Så arbejdstagerne i Ukraine har de samme rettigheder som arbejdstagerne i EU.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få overført pengene til FPU på grund af krigen, men vi arbejder på sagen og håber det løser sig snarest.

Regnskabet for indsamlingen kan ses her.